joi, 3 februarie 2011

Asigurare medicala de calatorie in strainatate

Majoritatea oamenilor considera ca asigurarea medicala de calatorie pentru strainatate este o simpla formalitate, acordandu-i mai putina atentie si plasand-o ultima pe lista cu lucrurile care trebuie rezolvate inainte de a pleca in concediu. Din aceasta cauza, sunt tentati sa aleaga cel mai ieftin pachet de asigurare medicala, fara sa se intereseze despre riscurile pe care le acopera aceste asigurari. Asa ca daca dorim ca vacanta noastra in Italia sa fie lipsita de griji, trebuie sa ne informam cu atentie asupra diferitelor asigurari medicale de calatorie existente la momentul actual.

Este absolut necesar sa gandim pozitiv si sa nu lasam problemele cotidiene, fie reale ori inchipuite, sa ne framante atunci cand urmeaza sa plecam intr-un sejur de vis in Italia.
Daca facem o comparatie intre costurile unui eventual eveniment nefericit care s-ar putea intampla atunci cand suntem in vacanta, si pretul unei asigurari de sanatate, ne dam seama ca este foarte important sa tratam cu seriozitate incheierea unei polite de asigurare medicala de calatorie. Trebuie sa ne gandim ce fel de asigurare se potriveste nevoilor noastre, si sa ne informam cu atentie cu privire la termenii si conditiile in care aceasta polita de asigurare se poate cumpara.

Un comentariu:

  1. i, trebuie sa ne informam cu atentie asupra diferitelor asigurari medicale de calatorie existente la momentul actual. vacanta in strainatate

    RăspundețiȘtergere