sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Vacanta in Italia - Ghid Roma

Cladirile moderne şi vechi, trecutul şi prezentul sunt imbinate armonios la Roma.
Fie că vă aflaţi la Roma pentru 3 zile, 3 săptămâni sau 3 luni, să fiti pregătit să intrati în cel mai mare muzeu în aer liber din lume.
Puteţi decide să urmati obisnuitele rute turistice sau puteti sa fiti norocos sau destul de curajos pentru a merge in alte locuri mai putin cunoscute. Într-un fel sau altul, Roma va va seduce şi cu greu veti putea ramane indiferenti la frumusetile pe care vi le ofera. Acesta vă va surprinde, ca o femeie frumoasa, dar de vârstă mijlocie care inca mai are multe de oferit şi a carei frumuseţe a fost cu greu estompata de timpul care trece ireversibil.

Roma este unul dintre orasele cele mai fotogenice - si nu este de mirare atunci când vă amintiţi ceea ce e aici - Vaticanul, Fantana di Trevi, Piata Sf. Petru, Treptele Spaniole, Colosseumul ...
Fie ca iti petreci timpul vizitand obiectivele turistice sau lenevind în cafenele privind trecatorii, va fi randul tau sa joci in propriul film Vacanta Romana. Roma este un oras romantic, o destinatie pentru luna de miere si o destinatie de vacanta favorita, precum si orasul modei.
Va invit in aceasta excursie fascinanta in Italia, intr-o vacanta de vis la Roma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu